Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5’i

1. Aleyna Tilki: Yıldız Tilbe'nin 'Yıldızlı Şarkılar' albümünde herkeslerin içinden sıyrılarak 'Yalnız Çiçek' ile en iyi cover'a ve yoruma imza attı. Aleyna Tilki'nin tarzını, sesini, kimselere benzemeyişini seviyorum.
2. 'Türkiye'nin En Güzel Kahvaltıları': 'Küçük Oteller Kitabı' yazarları Mutlu Tönbekici ile Tülin Kılıç bu kez üşenmeyip gezmiş, yemiş, içmiş ve durum tespiti yapmışlar. Edirne'den Ardahan'a kadar 113 kafe, restoran, fırın ve şarküteriyle en güzel kahvaltıcıları yazmışlar. Bir kahvaltısever olarak kitabı hemen kaptım. Yalnız kitapçılarda bulamazsınız çünkü kendileri basıyorlar. 05324713520 Whatsapp numaralarından sipariş verebilirsiniz.
3. 'Küçük Oteller Kitabı':
Yukarıda bahsettiğim ikilinin yepyeni kitabı bu... Ege'den Akdeniz'e, Karadeniz'e ve Anadolu'ya kadar en şirin, en bilinmeyen, en farklı, gittiğinizde sizi en mutlu edecek otelleri tek tek yazmışlar. Okurken mutlu olup hayaller kuracağınızı, yepyeni planlar yapacağınızı garanti edebilirim. Bu kitabı da, yukarıdaki Whatsapp numarasından iletişime geçerek satın alabilirsiniz. Tam mevsimi...
4. Bergüzar Korel: Dünya güzeli saçlara kıymak cesaret ister ama işte Bergüzar Korel gibi güzel bir yüzünüz olunca cesaret edebilirsiniz.
Böylesine radikal bir saç değişimi, birine ancak bu kadar yakışabilir. Alnına dökülen kısacık saçlarıyla daha da genç, daha da enerjik, daha da güzel olmuş. Ona bakmalara doyamıyorum.
5. Maison Aisha: Gümüşlük'teki evden bir yere gitmek istemiyorum diye internet alışverişine vurdum kendimi. Instagram'da gördüğüm Maison Aisha'nın rengarenk kimonolarına bayıldım, ısmarlayıverdim. Kimono da hemen adresime geliverdi. Moda yazarımız Pelin Kaya kadar bu işlere meraklı olmasam da tavsiye etmeden geçemedim.
Hem genç kadın girişimcileri desteklemek lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA