Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Toni, Hülya'yı görmesin!

Son dönem en beğendiğim tasarımcılardan biri, Avustralyalı Toni Maticevski. Mimari kesimleri, hacimli ve kalem etekleriyle alanının tartışmasız en iyilerinden. Şubat ayında Candan Erçetin'in bir konserinde Maticevski elbise seçmesi beni epey şaşırtmış, aynı zamanda da sevindirmişti. Aslında elbiseyi ilk Lily Collins'in üstünde görmüştük.
Hülya Avşar da elbiseyi çok beğenmiş olmalı ki, Türk sinemasının 100'üncü yılında En İyi 10'lar gecesinde aynı Toni Maticevski elbiseyi giymiş. Hülya Avşar'dan beklenmedik bir görüntü. Özel davetlerde o kadar zevksiz seçimler yapar ki. bu seçimiyle bile gönlümü fethetti ama keşke mükemmel şıklığı da yakalayabilseydi. Bir kere elbise kesimi gereği şiddetle ince bir bel istiyor. Hülya fit ama ne yazık ki bel bölgesi kalın. Ya Charlotte Olympia ayakkabı seçimine ne demeli? Bu elbise aynı Lily Collins ve Candan Erçetin'inkiler gibi ince hatlı narin ayakkabılar ister. Makyajını da sevdiğimi söyleyemem.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA