Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Haftanın gelinleri

Paris Hilton anlamsız şöhreti ve saçma sapan hayat tarzıyla, köklü Hilton soyadına zarar vermeye devam ederken; aileyi kurtaran, kardeş Nicky Hilton oluyor. Dünyanın en güçlü ailesi Rothschild'lere gelin gidiyor ve sanki 'ben ablam gibi değilim' diyerek yazın olabilecek en kapalı gelinliği seçiyor. Bizim paramızla tam 200 bin liralık gelinlik Valentino Couture imzalı. Baştan ayağa güpür dantel gelinlik, bana İngiltere prensesi Catherine'in gelinliğini hatırlattı. Sarı saçları ve zarif duvağıyla baştan ayağa zarif bir gelin imajı Nicky Hilton'a yakışmış. Hep geri planda kalmayı tercih eden kardeş, eş seçimiyle ablasına Messi'nin frikiklerini andıran unutulmaz bir gol atıyor. Hilton soyadının durduramadığı Paris'i, bakalım Rothschild akrabalığı durdurabilecek mi...

ÇİÇEKTEN TACI ÇOK GÜZEL
Bir diğer gelinim ise eski Türkiye güzellerimizden Banu Sağnak. Seçtiği straplez gelinlik; çok alıştığımız bir model olsa da, Banu Sağnak'ın üstünde epey havalı ve gösterişli durmuş. Kıvırcık ve hacimli saçlarına kondurduğu çiçekten tacını çok sevdim. Damadın kıyafeti de gelinle uyum içinde. Gayet hoş ve şık bir çift olmuşlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA