Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Tıpkı Hollywood gibi...

Hatice Şendil bir süredir, yeni filminin galalarına katılmakla meşgul. Tıpkı Hollywood yıldızları gibi, her galada giydiklerine özen göstermiş.
Elin adamının değişik ülkelerde gerçekleştirdiği bu film galaları, bizde Anadolu ve Avrupa yakalarındaki alışveriş merkezlerine taşınmış ama olsun yine de harekettir, heyecandır. Kadın müthiş güzel ve fit. Fizik konusunda hiçbir sorunu yok, hatta sinir bozucu bir artısı var :) Beyaz elbiseli ve süet çizmeli kombini çok yakışmış ama bir gala için çizmeler doğru seçim değil. Galalarda çizme giyilmez, en fazla bootie olur. Meltem Özbek tasarımı deri pantolonlu seçim de bir gala için uygun değil. Çok yakışmış, orası ayrı. Araya tüylü bir şey giriyor, nutkum tutuluyor.
Gördüğüm en fena Closh tasarımı elbise. Kadın ortada yok. Hatice'yi arıyorum arıyorum, bulamıyorum.
Sakin tarzında şok edici bir değişiklik yapalım denmiş ama bu bildiğiniz suratın ortasına yumruk yemek. Derhal unutmak istiyorum, kimse de hatırlamasın. Son olarak bordo renkli düşük omuzlu Pınar Ay marka elbise...
Ve nihayet 'İşte budur!' diyorum.
Bana Diane Kruger'ın daha yeni Venedik Film Festivali'nde giydiği Hugo Boss kadife elbiseyi hatırlattı. Hatice Şendil'e çok yakışmış. Klasik anlamda en doğru gala kıyafetidir ve benim de favorimdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA