Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

'Esinlenme' bir dünya meselesi!

Yıllardır, Türk modacılarımızın esintili koleksiyonlarını blog'umda konu etmişimdir. Ama sanmayın ki birilerinden esinlenmek sadece bize has bir şey. Modanın kendini tekrar etmesi ve esinlenme meselesi, maalesef en ünlü markalarda da görülüyor. Şu aralar dikkatimi çeken iki tanesini sizlerle paylaşmak istedim. İlki Taylor Swift'in bu yılki Grammy Ödül Töreni'nde giydiği Versace kıyafeti. Gördüğüm an aklıma Charlize Theron'un 2014 yılında bir dergi çekiminde giydiği Monique Lhuillier elbisesini getirdi. Straples iki parçadan oluşan kıyafetin sadece renklerinin yerleri değişmiş, o kadar. Bravo Versace!
Peki ya geçen ay Oscar töreni sonrası Vanity Fair partisinde Diane Kruger'ın giydiği Reem Acra markaya elbiseye ne demeli? Marchesa'nın 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunundaki elbisenin biraz yakası değişmiş o kadar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA