Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kırmızı halının kazananları

Altın Kelebek Töreni hakkındaki genel görüşlerimi geçtiğimiz salı günkü yazımda belirtmiştim ama kırmızı halıda en beğendiklerimi bugüne saklamıştım. Zaten geçen senelere oranla yükselişte olan tek alan da kırmızı halıydı. Tören için herkes söz birliği etmişçesine bacak dekoltesini tercih etmiş. Yoksa herkesin stil danışmanı aynı kişi mi diye de düşünmedim değil. Yıldız isimler; daha özenli, daha şıktı. İyilerin en iyisini seçtim diyebilirim.

ELÇİN SANGU
Kızıla en yakışan renktir yeşil tonları. Elbisesi ilk bakışta 'Bu bir Gucci' dedirtiyor ama değil. Zeynep Tosun imzalı elbisenin Elçin Sangu ile buluşması ilginç olmuş. Çünkü Zeynep Tosun elbiseyi hiçbir prova yapmadan göndermiş Sangu'ya. Buna rağmen sonuç son derece başarılı. Güzel oyuncu saç modeli, makyajı ve ayakkabı seçimiyle de dört dörtlük bir şıklık içinde.

MELİSA ASLI PAMUK
Melisa Aslı Pamuk moda anlamında şu ana kadar radarıma bile girmemiş bir isim ama o kadar asil görünüyordu ki. Son derece sade, derin V yakalı ve yırtmaç kesimli İrem Gören imzalı elbiseyi çok güzel taşımış. Tek bantlı ayakkabısı da elbiseyle çok uyumlu.

AHU YAĞTU
Kendine has tarzını en güzel şekilde yansıtıyordu gecede. Yağtu, Museum of Fine Clothing marka elbisesiyle muhteşem görünüyordu. Elbisenin ışıltısı ve sezonun en trendi kalın kemeriyle çok hoştu. Saçı ve makyajı da kusursuz.

BURCU BİRİCİK
İlk bakışta hemen bu bir Tuvanam diyebileceğimiz bir elbise seçmiş. 20'lerin çizgisindeki elbiseyi Burcu Biricik harika taşımış. Tek sorun, artık bu elbiselerin kırmızı halıda modasının geçmiş olması. Saçı ve makyajı da aynı şekilde kusursuz.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ
Raşit Bağzıbağlı imzalı elbisenin kesimi o kadar güzel ki. Dilan'ın mükemmel hatlarıyla da buluşunca elbise şaha kalkmış. Saç modeli ve iki sıra gerdanlığı da çok zarifti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA