Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sarıgül'DEN Araç konvoylu siyaset

Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na CHP'den aday mı, yoksa yeni bir parti mi kuruyor; belli değil!
Sarıgül; Anadolu'yu neden dolaşıyor, büyük bir araç konvoyuyla Trakya turuna neden çıkıyor acaba? Ya da "Biz yarı finale hazırlanıyoruz.
Halkımız bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız" diyen Şişli Belediye Başkanı; hem Milli Takımı, hem de Galatasaray'ı yöneten Fatih Terim modelini mi deneyecek? Yoksa Sarıgül ne yapacağına karar verene kadar 'Lost' dizisinin son sezonu gibi kabak tadı mı verecek?

TRAFİĞİ FELÇ ETTİLER
Her neyse, bu sorulara siyaset yazarları yanıt arasın!
Benim bir vatandaş olarak asıl merak ettiğim; Mustafa Sarıgül önceki gün büyük araç konvoyuyla İstanbul'dan Keşan'a sekiz saatte gidebildiyse, konvoyun arkasındaki vatandaş evine kaç saatte gidebildi?
227 kilometre yolu sekiz saatte gitmek; Çin işkencesi değil de, nedir? İstanbul-Edirne istikametindeki birinci çevre yolunda trafik felç olmuş. Siyasi şov uğruna halka niye eziyet çektiriliyor ki?
Acil işi olan, hastası olan vs.
10-12 saat yollarda helak oldu!
Aslında bu, sadece Sarıgül'le bağdaşlaştırılacak bir sorun değil. Birçok siyasi parti, miting günlerinde araç konvoylarıyla trafiği felç ediyor. Dünyanın başka hangi ülkesinde araç konvoyuyla siyaset yapılıyor acaba? Seçimlere daha var ama şimdiden tartışalım.
Araç konvoyuyla trafiği felç etmek, seçim otobüsleriyle gece- gündüz bangır bangır müzik çalmak, Türkiye'yi seçim afişi, pankartı çöplüğüne çevirmek vs. artık çağdışı propaganda yöntemleri değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA