Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ersin Düzen fark yaratıyor

Eskiden TRT 1'deki 'Stadyum' programı Süper Lig maçlarının özet görüntülerini yayınlamaktan öteye geçemeyen bir programdı. Maç özetlerinin yayın hakkına sahip olma silahını bile efektif kullanamazlardı. Ama kimse daha iyisini yapmayı denemedi ya da başaramadı; ta ki Ersin Düzen gelene kadar.
Düzen 'Stadyum'un üzerindeki ölü toprağını attı. Eskiden sadece maç özetleri ve kuru yorumlardan ibaret olan program; şimdi özel haberleri, röportajları, canlı bağlantıları ve sosyal medyanın nabzını tutuşuyla dikkat çekiyor.

İÇERİK DAHA ZENGİN
Düzen, 'Stadyum'a müthiş bir dinamizm ve içerik zenginliği kattı. Düzen'in programı hazırlayıp hem de sunması da avantaj. Düzen, VTR'lerden istatistiklere kadar programdaki her şeye hakim. Belli ki Düzen'in iyi bir ekibi var.
Bu yıl programda yorumcu olarak sadece Hakan Ünsal'ın olması da iyi. Düzen ve Ünsal program boyunca iyi paslaşıyorlar. Futbol severler artık 'Stadyum'u sadece maç görüntüleri için değil; özel haberleri, VTR'leri, keyifli klipleri ve enteresan analizleri için takip ediyor.
Düzen ve ekibi, medyayı da iyi takip ediyor. Caner Erkin'in çabuk iyileşmesi için ünlü bir şefin ilik suyu hazırlaması bir magazin haberiydi. Düzen, şefle canlı bağlantı kurarak bu magazin haberini futbol sağlık haberine dönüştürdü ve ortaya ilgi çekici bir haber çıktı.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın sadece 'Stadyum'a konuşması da, Düzen ve ekibinin başarılı yayıncılığının, habercilikte yarattığı güven duygusunun meyvesidir. 'Stadyum' artık futbolun gündemine de yön veriyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA