Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Halit Ergenç ne düşünüyor?

Önceki gün GÜNAYDIN'ın manşetinde yer alan Ömer Karahan imzalı haber, yazı işleri müdürümüz Yusuf İzel'in attığı 'Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen' başlığıyla daha da anlam kazandı bence. Yönetmen Hüseyin Karabey ile evli olan Gizem Soysaldı, 5.5 aylık hamileymiş. Nazar değmesin; Soysaldı ve Karabey'i kutluyorum.
Bu haberi manşet yapan ise; Soysaldı'nın 2007'de Halit Ergenç'ten boşanırken bebeğini aldırmak zorunda kalıp psikolojik destek görmesiydi. Soysaldı ve Ergenç, sadece 18 ay evli kalmıştı. Evlilik, Ergenç'in boşanmak istemesiyle bitmişti.
Ergenç'in boşanırken bir isteği daha vardı Soysaldı'dan; 1.5 aylık bebeğini aldırması... Soysaldı, bebeğini aldırdıktan sonra yaşadıklarını "Halit beni önce gökdelenin tepesine çıkardı, sonra aşağıya attı" sözleriyle özetlemişti. Ergenç, boşandıktan sonra hemen Bergüzar Korel ile evlendi.
Bu haberi okuyunca birçokları gibi ben de 'Neydi o 1.5 aylık çocuğun günahı?' diye sordum kendi kendime. Yanıtı zor bir soru değil mi?
Kısa süre önce 'Yılın Erkeği' seçilen Ergenç, bu haberi okuyunca 'Muhteşem Yüzyıl'daki Kanuni gibi derin derin düşüncelere daldı mı acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA