Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kıvanç için risk artıyor

Kıvanç Tatlıtuğ, üç yıldır marka yüzü olduğu Mavi Jeans'in bu yıl Kerem Bürsin'le çalışmasına menajeri aracılığıyla açıklık getirdi:
'Kıvanç Tatlıtuğ, Akbank ile yaptığı anlaşma nedeniyle kendisine gelen hiçbir reklam teklifini kabul edemiyor. Mavi Jeans'in kendisiyle çalışmaya devam etmek istemesine rağmen anlaşmasını yenilemedi.'
Bu açıklamaya gerek var mıydı? Açıklama yapsan bir dert, yapmasan bir dert! Açıklama yapmasan 'Kerem, Kıvanç'ın yerine geçti, işini kaptı' denilecek, hatta deniliyor da...Mantıklı bir açıklama yapmak bile, Kıvanç'ın Kerem'i rakip kabul etmesi anlamına gelir.
Menajerlerin de işi zor; tıpkı satranç oyuncusu gibi birkaç hamle sonrasını görmek zorundalar.
Şurası bir gerçek; Kıvanç Tatlıtuğ da bir gün tahtını yeni bir oyuncuya bırakacak ve o gün hızla yaklaşmakta. Kıvanç'ın en büyük dezavantajı, son dizisinin tutmaması.
Bu yaz, 'Kelebeğin Rüyası' filmindeki başarısını tekrarlayacak bir sinema filminde oynamalı. Ayrıca yeni sezon için yapacağı dizi tercihinde bu sefer hata yapma lüksü yok.
Eğer yeni dizisi de tutmazsa, Kıvanç tahtını daha erken bırakmak zorunda kalabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA