Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Recep İvedik' hamburgeri

Şahan Gökbakar, 4. Levent'te Burgerman adlı bir fast food restoranı açıyormuş. Habertürk'teki habere göre; Şahan, hamburger-patates satacakmış. Son dönemde kaliteli hamburger yapan mekanlar moda. Umarım Şahan da yeni işinde başarılı olur da Murat Akdilek'e kaptırdığı 25 milyonu çıkarır. Lakin ortada bir imaj sorunu var. Örneğin Vedat Milor bir hamburgerci açsa, daha gitmeden kafanızda olumlu bir algı oluşmaz mı?
Öte yandan Şahan Gökbakar denince akla hemen 'Recep İvedik' ve bu karakterin filmlerde yaptığı pislikler akla geliyor. Elbette film başka, iş başka ama 'Recep İvedik'le ilgili insanların kafasına kazınmış bir imaj var: 'İvedik'in filmlerde sürekli gaz çıkarması, tükürmesi, aksırması, ağzından yemekler fışkırarak konuşması, avuçlayarak yemek yemesi akla gelmiyor mu? Bu da bir restoran için hiç de iyi bir ilk algı değil...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA