Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ozan'ın Instagram hamlesi

Günaydın'ın deneyimli muhabiri Gökhan Gökduman, ünlü müzisyen Ozan Doğulu'nun Duygu Çetinkaya ile yakınlaşmasını görüntüleyerek önemli bir habere imza attı. Bildiğiniz gibi Ozan Bey'in eşi Ece Doğulu, geçtiğimiz Ocak ayında üçüncü kez anne olmuştu.
Gökduman'ın haberine göre Ozan Doğulu, 'Survivor' yarışmasıyla adını duyuran Çetinkaya ile birlikte Reina'da bir arkadaş grubu eşliğinde eğlenmiş.
Gecenin ilerleyen saatlerinde bu eğlence, samimi bir yakınlaşmaya dönüşmüş. Muhabirimiz, ünlü ikilinin öpüştüklerini, sarmaş dolaş dans ettiklerini söylüyor.

KENDİ YAYINLADI

Sabaha karşı mekandan yalnız ayrılan Doğulu, 50 metre ileride VIP minibüsünde Çetinkaya'yı beklemeye başlamış. Tam Çetinkaya minibüse binerken flaşlar patlamış. Doğulu, fotoğrafları hangi gazetecinin çektiğini öğrenmek için çok uğraşmış ama başarılı olamamış. Olayın bundan sonrası enteresan çünkü fotoğrafları çeken gazeteciyi bulamayınca Doğulu, Duygu Çetinkaya ile bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Böylece kaçamak haberi, Instagram'da yayınlanan fotoğrafın ardından gazetede çıkmış oldu. Muhabirimiz Gökhan Gökduman, "Fotoğrafları çekilince olası bir kaçamak haberine malzeme olmak istemeyen Doğulu, müthiş bir fikir geliştirip Duygu Çetinkaya ile o gece çekilmiş fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Eee ne demişler, minareyi çalan kılıfını hazırlar" diyor.
Umarım muhabirimiz haklı çıkmaz. Çünkü Doğulu, aynı zamanda üç çocuğu olan bir baba. Eğer Doğulu, yakalandığını anlayıp Instagram'da fotoğraf paylaştıysa, bu olay magazin basınında yeni bir sayfa açar. Artık ünlüler yakalandıklarını anladıklarında haberi taca çıkarmak için Instagram'da arkadaş pozu verir. Şu anda okuduğunuz satırlarda olduğu gibi, magazin haberleri de havuz problemlerine, üç bilinmeyenli denklemlere dönüşür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA