Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şallı-Akçıl kabak tadı verdi

Kimdir Ebru Şallı?
1977 doğumlu, lise mezunu. Güzellik yarışması kazandı ama estetik operasyon geçirmeden önceki fotoğrafları internette 'İnanılmaz değişim' diye hâlâ tık alıyor.
Şallı, Ozan Orhon'la evlenip boşandı.
Sonra Harun Tan ile evlendi, mankenliği bırakıp kendini pilates gurusu ilan etti.
Arada "Kocamı elbette çocuklarımdan çok seviyorum… İnsanın çocukları olur ama aşkı hepsinden önemlidir" ya da "Rus kızlar 25'inden sonra çöküyor" gibi garip ve komik açıklamalar yaptı.
Şallı; Tan'dan ayrılıp televizyon programları da yayından kalkınca gündemden düşecek gibi oldu. Ancak tam da o günlerde Sinan Akçıl ile sevgili olduğu haberleri çıktı.
Kimdir Sinan Akçıl? 20 Mayıs 1982'de Leeuwarden, Hollanda doğumlu.
Öğrenim durumu bilinmiyor. Ferhat Göçer, Yaşar ve Mustafa Sandal gibi birçok şarkıcıya besteler yaptı. Asıl şöhreti, Hadise'ye 'Düm Tek Tek' şarkısını besteleyince yakaladı. Sonra 'Benim bestelerim tutuyor, diğer şarkıcılardan neyim eksik' deyip detone sesine rağmen şarkıcı oldu.
Akçıl, şu sıralar ise Şallı ile biten ilişkisiyle haber oluyor ama ne olmak! Sanırsın ki İngiltere prensi ile prensesi ayrıldı. Yahu Şallı ve Akçıl'ın kariyerleri ortada, hasbelkader ünlü olmuşlar, saçma sapan tavır ve hareketleriyle magazine malzeme vererek popüler kalıp ekmek paralarını kazanıyorlar.
Haber yapmanın da bir sınırı olur; her yerde bu ikili. İlişkiye başlamaları da çok haber olmuştu ama ayrılıkları Brezilya dizisine dönüştü.

HEP AYNI İSİMLER!
Vallahi ben, bu ikili kadar garip sevgili görmedim. Nasıl büyük bir aşktı ki bu, aradan bunca zaman geçti sadece biriki kez görüntülendiler. İlişkilerini Instagram'da yaşadılar, orada da birlikte fotoğrafları çok az ama haklarında yapılan haberlerden 10 ciltlik ansiklopedi çıkar.
Yok, şu hediyeyi aldı, yok o şunu söyledi vs. Bunca yıldır magazin basınında çalışıyorum, Şallı-Akçıl kadar yapay bir çift görmedim. Evet, ülkenin siyasi gündemi çok yoğun, eskisi kadar çok magazin haberi çıkmıyor. Magazin ekleri, TV programları da bir şekilde dolmak zorunda ama böyle yapay bir çift bu kadar da haber yapılmaz ki!
Müzikte, sinemada keşfedilmeyi, haber olmayı bekleyen o kadar çok genç yetenek varken, Şallı-Akçıl'a takılmış gidiyor bizim magazin basını. Türk magazin basınının en büyük sorunu; şov dünyası ile el ele verip ABD ve Avrupa'daki gibi yeni yıldızlar çıkaramaması. Dünyada büyük sanatçılar hariç, popüler kültür ünlüleri dört-beş yılda bir yenilenir. Bizde ise hâlâ Hülya Avşar, Seda Sayan haber. Sinan Akçıl, Ebru Şallı da daha 30 yıl haber olur bu ülkede.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA