Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yaban TV dünyası

Geçtiğimiz günlerde Yaban TV'nin Akatlar MKM Kültür Merkezi'ndeki yeni binasını ziyaret ettim. Yaban TV Yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç ve Yaban Akademi CEO'su Zafer Türkoğlu ile sohbet etme fırsatı buldum. Yaban TV, sadece bir TV kanalı değilmiş; bir de Yaban Akademi, Yaban Tur ve Yaban Store varmış.
Yaban TV'ciler etkileyici bir konsept geliştirmiş. Kanalın MKM Kültür Merkezi'nin altındaki yerinde; okçuluk, atıcılık yapabileceğiniz alanlar, çadırdan bisiklete kadar doğa sporlarıyla ilgili her türlü alışverişi yapabileceğiniz geniş bir doğa sporları mağazası ve kuş fotoğrafçılığından okçuluğa kadar birçok dalda eğitim görebileceğiniz sınıflar var.
Bir de doğa meraklıları için hem yurt içi, hem de yurt dışı turlar düzenleyen Yaban Tur var.
Ben de okçuluk eğitimi aldım. Vallahi ilk denemede hedefi vurdum. Zafer Bey milli okçuymuş, 32 yaşında okçuluğa başlamasına rağmen yurt içi ve yurt dışında birçok başarı elde etmiş. Okçuluk eğitimi sırasında bize küçük bir şov yaptı ve 18 metreden kürdan vurdu! Yaban TV ve Yaban Akademi ile ilgili edindiğim izlenim şu: İşlerini severek yapıyorlar, bu da başarıyı beraberinde getiriyor. Bu arada Yaban Akademi, Turkcell ile ortak bir proje yürütmeye başlamış. Turkcell Platinum üyeleri; Yaban Akademi'de okçuluk, oryantiring, off-road, amatör balıkçılık, olimpik atıcılık, doğa fotoğrafçılığı alanlarında ücretsiz eğitim alabilecek ve Yaban Store'dan indirimli alışveriş yapabilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA