Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Lahmacun...

'Bodrum, neden hep pahalı mekan faturalarıyla anılıyor? Kate Moss, Naomi Campell haberleriyle anılsa daha iyi olur' diye yazmıştım. Hıncal Abi (Uluç) de 1994'de Los Angeles'ta; Robert De Niro, Raquel Welch'in yan masada olduğu mekanlarda yediği pahalı yemeklerden bahsederken, rahmetli dostu Kazım Baba'nın şu yorumuna yer vermiş: "Amerika'da parayı komşulara ödersin, sana satılana değil. Evler de öyledir. Bedelini evin malzemesi, mimarisi, metrekaresi değil; komşuları belirler. Yemeğin fiyatını da masalarda oturanlar."
Kazım Baba doğru söylemiş, hiç itiraz etmiyorum. Ama son dönemde Bodrum'da sonradan görmeliğin zirve yaptığını düşünüyorum. Vallahi Hıncal Abi, Kate Moss'u görmek için lahmacuna 70-80 lira vermem, verirsem de yan şezlongda sizin gibi sohbeti güzel insanlar olmalı. Bedri Usta'nın 5 liralık lahmacununa ise 'Hayır' demem.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA