Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Başakşehirli bir oyuncu!

'56' Oyun bir süredir durdu, Başakşehirli bir oyuncu yerde kaldı', '65' Sneijder'in sert vuruşunda Başakşehirli bir oyuncu sakatlık geçirdi.' Bu tweet'ler Galatasaray'ın Başakşehir ile karşılaştığı mücadele esnasında Galatasaray resmi Twitter hesabındandan atıldı. Galatasaray'ın ismini bile anmak istemediği o futbolcu Emre Belözoğlu'ydu.

ERGEN TRİBİ
Evet, Galatasaraylılar Emre'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasını hiçbir zaman sindiremediler, her maçta onu protesto ettiler. Elbette bu nefretin artmasında Emre'nin saha içindeki öfkeli davranışlarının da etkisi oldu. Ama Galatasaraylılar'ın daha ilk Fenerbahçe maçında Emre'yi protesto ettiklerini de unutmayalım. Elbette Emre'nin de top oynadığı, UEFA Kupası'nın alınmasında büyük emeğinin geçtiği eski takımının taraftarına karşı kalbi kırılmıştı.
Futbol biraz da aşk-nefret ilişkisi üzerine kurulu, başka ülkelerde de buna benzer olaylar yaşandı. Benim anlamadığım şu: Taraftar Emre'ye sevmeyebilir, hatta nefret bile edebilir ama resmi Twitter hesabında Emre için 'Başakşehirli bir oyuncu' diye yazmak Galatasaray gibi köklü bir takıma yakışmaz. Bu bildiğin ergen tribidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA