Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kardeşlerine sahip çık!

Kıvanç Tatlıtuğ, kardeşi Tugay ile gittiği Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken muhabirleri görünce çıldırmış.
İşletme görevlilerine "Siz mi çağırdınız bunları?" diye çıkışan oyuncu, sinirli bir şekilde aracına yönelmiş. Bu sırada Tugay, çarpıştığı kameramana fiziksel saldırıda bulunmuş. Kıvanç da kardeşinin muhabiri tartaklamasını aracından seyretmiş.
Kıvanç daha sonra yaşananlardan üzgün olduğuna dair bir açıklama yaptı ama iş işten geçtikten, kötü olaylar yaşandıktan sonra!
Magazin muhabirleri, Kıvanç ve kardeşlerinin bu tavırlarına alışkın; daha önce de Kıvanç'ın abisinin Harbiye'de magazin muhabirleriyle bir tartışması olmuştu.
Kıvanç'ın da muhabirle arası hiç iyi olmadı. İyi olmak zorunda da değil, magazincilerin de 'Kıvanç bizi sevsin, hal hatır sorsun' diye bir istekleri yok. Kıvanç sadece basına saygı göstersin, o muhabirlerin gazetecilik mesleği gereği görüntü aldıklarını bilsin yeter.
Kıvanç kardeşlerine sahip çıkmalı! Çünkü Kıvanç'ın kardeşinin yaptığı suç aslında, basının haber almasına engel oluyor! Magazin basını, Kıvanç gibi ünlü olduktan sonra ego ve kibir patlaması yaşayan ünlülere alışkın zaten.
Çok mu zor Kıvanç, arıza çıkarmadan muhabirlerin arasından geçmek? Kıvanç'ın muhabir görmeye bile tahammülü yok.
Bu nasıl bir kibirdir, gören de Oscar'lı yıldız sanacak ama bu örnek de yanlış! Oscar'lı oyuncular bile bizim Kıvanç'tan kat kat mütevazı sanatçılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA