Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Barcelonalı Şaban olmak ya da olmamak

Barcelona'da forma giyerek hepimizin gurur kaynağı olan Arda Turan bence vatan hasreti çekmiyor çünkü bir ayağı hep İstanbul'da.
Gelemediği haftalarda ise Türkiye'den sürekli eş, dost, akraba ağırlıyor.
Sponsorlar Arda'nın gazeteci arkadaşlarını sürekli Barcelona'ya götürüyor. Ünlü futbolcu, en son Şişli'de sahip olduğu Arşiv adlı lokantanın açılışı için bir günlüğüne İstanbul'a gelmiş. Sonra futbolcu arkadaşlarıyla soluğu İstanbul gecelerinde almış.
Genç, sosyal, popüler bir insan Arda; elbette eğlenecek.
Arda'dan en büyük beklentimiz; Barcelona'nın yedek kulübesinden kurtulması.
Arda, Atletico Madrid'de oynarken de Türkiye'den kopamamıştı ama Hakan Şükür'ün tersine 'Madridli Şaban' olmadı, daha büyük futbol yıldızı oldu.
Ama Barcelona'da kalıcı olması için daha fazlasını yapması gerekiyor.
Transfer yasağı kalkan Barcelona'nın yazın birçok transfer yapması bekleniyor.
Bu da Arda için yeni rakipler demek. Arda bu yıl yedek kulübesinden kurtulamazsa seneye işi daha da zor.
Belki de bunu başarması için Türkiye ile bağını bir süreliğine koparması, İstanbul'u, açtığı mekanları unutup sadece futboluna odaklanması gerekiyor.
Medya ve sosyal medya acımasızdır. İşler tersine döner de Arda, Barcelona'da formayı kapamazsa; ona 'Barcelonalı Şaban' demekten hiç çekinmezler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA