Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cihangir'den bir Jessica Alba çıkmadı!

Brüksel'deki terör saldırısından sonra Batı ülkeleri, tıpkı Charlie Hebdo katliamı ve Paris saldırılarında olduğu gibi yine müthiş bir kenetlenme ruhu inşa ettiler.
Bayraklar yarıya indirildi, sosyal medyada 'Brüksel olundu'. Bunların hepsi anlamlı ve desteklenmesi gereken hareketler ama insan, 'Türkiye için bayraklar neden yarıya inmedi, neden sosyal medyada 'Ankara olunmadı', kurbanlar için dua edilen ortak manşetler atılmadı?' diye sormadan edemiyor.
Önceki gün bu soruyu sorma erdemi gösteren bir yabancı oyuncu çıktı. Adı: Jessica Alba. Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu, Brüksel saldırısının ardından 9 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Twitter sayfasından bu görseli paylaştı.
Avrupa'nın terör konusunda çifte standart gösterdiğini ima eden bir resim bu!
Resimde Fransa ile Belçika'nın kenetlendiği ancak Türkiye'nin yalnız bırakıldığı vurgusu dikkat çekti. İşte duyarlı, objektif sanatçı duruşu buna denir. Bizim halkı boykota çağıran, güvenlik görevlilerini ve devleti katil ilan eden, saldırılar sonrası panik ve korku atmosferini körükleyen tweet'ler atan sanatçılara kapak olsun Alba'nın bu tavrı! Bir de etliye sütlüye karışmayan, Cihangir'deki HDP'li ve solcu çevresinden dışlanmak istemedikleri için sessiz takılan sanatçılar var.
Bari terör gibi ortak acılarda yüzeysel kınamalar yaparak kaçak güreşmeseler!
Keşke kim ne der diye korkmasalar, vicdanlarını dinleseler. Hiç olmazsa arada sırada Alba'yı örnek alsalar.
Cihangir oyuncu tayfasından gerilla olmak isteyen, ülkeyi batırmak isteyen boykotçu vs. ne ararsan çıktı ama bir Jessica Alba çıkmadı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA