Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZGE'NİN NOT DEFTERİ ÖZGE ULUSOY

BAFTA'nın en şıkı Leonardo oldu Grammy'ninki Taylor

Geçen hafta düzenlenen ve İngiltere'nin Oscar'ları olarak bilinen BAFTA Ödül Töreni'nde şıklık yarışı yaşandı. Hemen ardından gelen Grammy Ödül Töreni, Atlantik'in öteki tarafında BAFTA'ya nazire yapar gibi kırmızı halı defilesine sahne oldu. Lafı fazla uzatmadan önce BAFTA'nın, daha sonra Grammy Müzik Ödülleri'nin en iyi üç kıyafetinden bahsetmek istiyorum.
Alexander Mcqueen kıyafeti ile Cate Blanchett, listemin üçüncü sırasında. 'Carol'da ne kadar yetenekli olduğunu bir kere daha ispatlayan Blanchett'in bu güzel kıyafetini üç numaraya koymamın sebebi; artık iyice sıkan ve orijinalliğini yitiren kuş tüyünden etekleri.
'Grinin 50 Tonu'nun güzel yıldızı Dakota Johnson'ın, John Boyega kıyafeti, artık aktristle andığımız kırmızı rengin bir başka tonunda olmasına rağmen, göğüs bölümündeki potluk nedeniyle ilk sıraya yerleşemiyor.
Gecenin en şıkı ise harika lacivert takım elbisesi ile her zamankinden daha çok ışıldayan Leonardo DiCaprio.
Gramy 'nin en iyileri
Listemin üç numarasında; Lady Gaga var. Kırmızı saçları, lacivert kıyafeti ve kırmızı topuklu ayakkabıları; onu bir Marc Jacobs kadını yapmıştı.
Bu sene haklı bir şekilde ödüle doymayan The Weeknd ikinci sırada. Siyah takımı oldukça şıktı ama bence sanatçıyı stil ikonu yapan, saç tasarımı.
Zirvede Taylor Swift var. Onun gibi güzel bir kadına her kıyafet yakışır ama Atelier Versace kıyafeti sanırım ona bugüne kadar en yakışanı oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA