Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yöneticiler gündeme gelecek

Gökyüzünün tatili olmadığına bugün yakından tanıklık edeceksiniz. Nasıl mı? Ay'ın Yengeç burcundaki seyri ve zorlayan gösterge Satürn, hiç akla gelmeyecek bilgilerle geçmişin ifşa olacağını vurguluyor. Kişisel hayatımızda geçmişin izlerini hissedebiliriz. Bir an, bir telefon ya da bir mesajla üstü kapalı kalmış, gizlenmiş bir gerçeğin açığa çıktığını görebiliriz. Öyle ki hepimiz 'Kağıda dokunan kalem, kibritten daha çok yakar' sözünü hatırlayacağız. Gökyüzü bugün yöneticilerin ve ünlülerin çok konuşulacağını vurguluyor. Venüs, 40 gün önceki yolları yürürken kader kapılarını temsil eden Ay Düğümü ile 150'lik yapıyor. Bu da bazı ilişkilerde hayal kırıklıklarının ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Son iki yıldır siyasetten ve ekranlardan uzak olan kişiler ortaya çıkabilir. Eğer bugün bir davete katılacaksanız, akrabalarınız veya yakın arkadaşlarınızla ilgili detaylar öğrenebilirsiniz. Özelikle 1962-68 arası doğanlar, bu süreçte yaşadıkları sağlık sorunlarından yorgun düşmüş olabilir. Neyse ki Uranüs'ü Başak burcunda olanların hayatları eskiye dönüyor. Tam olarak nefes aldıklarını, rahatladıklarını ise Haziran ayında hissedebilirler.

ASTRO BİLGİ
Gökyüzü küçük çocukları olan ebeveynleri aileleri hakkında yeni kararlar almaya itebilir. Özellikle uzun zamandır planladığınız eğitimle ilgili bugün önünüze çok farklı bilgiler gelebilir.
Gökyüzü, herkese haber dağıttığı hafta sonunun, hepimiz için oldukça hareketli ve tempolu geçeceğini vurguluyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA