Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bugünlerde diyet yapmakta zorlanabilirsiniz

Hafta sonu spontane programlar yaparken, telefon trafiğinden bir hayli meşgul olabiliriz. Hatta günün yarısını telefonda geçirebilir, duyacaklarınızı başkalarına anlatmak isteyebilirsiniz. Mayıs ayının ilk hafta sonunda kişisel bakımınız için uzun saatler harcayabilir, gideceğiniz bakım merkezlerinde uzun zamandır görmediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz.
Bugünlerde katılacağınız düğün, davet ve organizasyonlar hafta sonu temponuzu artırabilir.
Günün kalitesinin yine konuşmalardan geçeceğini düşünürsek; Ay, Merkür 120'liği gerekli kişilere yakın, gereksiz gördüğünüz kişilere mesafeli davranacağınızı vurguluyor.
Eğer Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burcuysanız ya da katılacağınız daveti bu burçlardan birileri veriyorsa; ya siz konuşulacaksınız ya da katıldığınız ortamda dedikodular dönecek, hazırlıklı olun derim. Bitmeyen cumartesi… Kim nerede olursa olsun gününü geç saatlere kadar değerlendirecek.
Bir nevi gökyüzünün ruhu bugünlerde uykusuzluğu ve iştahı artırıyor.
Özellikle hafta sonu İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarının kilo alımı hızlanacak.
Yeni bir diyete ya da spora başladıysan, kendini tutmakta zorlanabilir, kaçamaklar yapabilirsin.

ASTRO DETOKS
Özellikle bu hafta sonunda, kendini yormaman gerekiyor. Yapmak istediklerini yapmaya odaklan, olmuyorsa ertele; yeter ki sinirlenme. Mesela bugün istediğin bir kitabı al ve kendine mutlaka bir-iki saat ayır. Küçük notlar alacağın bir defter de edinebilirsin. Hayallerini yaz. Yazın habercisi günlerden geçerken, kendin için küçük adımlar atmaya çalışmalısın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA