Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Koç burçları her bahar aşık olur

Tuttuğunu koparan Koç burcu, sevdiği kişiyi sahiplenir, kıskanır. Gönlü de, gözü de hep güzel olanı arar. Kendisi bakımlı olduğu için karşısındaki kişinin de öyle olmasını arzu eder. Çocuksu hallerinin içinde cesaret gizlidir. Yaşı kaç olursa olsun Koç burcu insanı, her bahar aşık olabilir; benden söylemesi. Yaşlanmaktan asla korkmaz çünkü kendini hep genç hisseder.

BİR KOÇ'A AŞIKSINIZ...
Asla çekingen davranmayın. Sabırsız tarafı ile hemen kendini size belli edecektir. Birkaç lafın arasında ondan övgüyle bahsedin, sizi hemen fark edecektir. Açık yürekli olun; aynen onun gibi. Samimi olduğunuzu doğallığınızdan yola çıkarak test eder. Eğer havadan sudan bahsederken bir anda 'Bu sezonun en iyi filmi…' diye devam ederseniz, işte turnayı gözünden vurdunuz demektir.
Hatta birlikte spor yapmayı teklif edin, itiraz etmeyecektir. Asla ama asla onu yönlendirmeye çalışmayın.
Koç burçları, yönlendirilmekten değil tekliflerden hoşlanır.

KISKANIRSA
En kısa sürede ne kadar orijinal olduğunu gösterecektir. Tercih edilmek konusunda endişeleri olmamakla beraber, aynı zamanda onu hiçbir şeyin de üzmeyeceğini gösterecektir. Eğer ilişkiyi karşısındaki bitirirse, umursamaz tavırlar takınabilir. Ama bu tavrı sizi yanıltmasın; amacı onu yeniden kazanmak ve kendi değerini göstermek. Her ne olursa olsun bu yazın sarhoşluğundan faydalanacak, kendini yeni ortamlardan, sosyal çevresinden geri çekmeyecektir. Mayıs ayının sonundan itibaren eski aşkların geri dönüş taleplerine bile ani bir kararla cevap verebilir.

NASIL RİSK ALIR?
Lider ruhlu Koç burçları, sosyal olmak ve yeni ilişkiler yürütmek konusunda risk almaktan vazgeçmez. Hırsları ve idealleri peşinden koşmayı kendisine ilke edinmiş Koçlar, mükemmel olmaya çalışmaktan bu yaz da vazgeçmeyecek. Yasak olduklarını bildikleri kişilere, gönüllerini kaptırmaktan çekinmeyebilirler. Eğer yanlış giden bir konu varsa, ne kadar kaçsalar da eninde sonunda bildiklerini okurlar. Sevgileri için düzen değiştirebilirler. Söylediklerinin yanlış anlaşılabilme ihtimaline rağmen gözlerini karartıp doğru bildiklerini yaparlar. 2017 yaz aylarında çok konuşulacak Koç burcu ünlüleri şöyle:

Şükran Ovalı
Nurgül Yeşilçay
Murat Yıldırım
Okan Bayülgen

ASTRO GÜNDEM
Haftanın ilk gününde Ay, Jüpiter ile karşıtlık yapıyor. Kadın haklarıyla ilgili hukuki kararlar gündemi uzunca bir süre etkisi altına alabilir. Birçok kişisel işinizi halletmek için kolları sıvayabilir, sabah saatlerinden itibaren kendinizi kurumsal yazışmaların içinde bulabilirsiniz. Çevrenizde alıngan kişiler varsa bugün biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Ay'ın Koç burcundaki seyri, telefon trafiğini yönetenin günü karlı kapatacağını söylüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA