Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Başak burcu aşkı mantıklı yaşar

Dürüst olmak için çaba harcamak Başak burçlarını kontrollü biri haline getirir. Bu yüzden hayatta onları şaşırtacak çok az şey vardır. Her zaman daha iyisini yapmak için özen gösterirler. Detaylar ile uğraşmaktan, kendilerine vakit ayırmakta zorlanırlar.
İnsanların davranışlarını inceler, hareketlerinden onları anlamaya çalışırlar. Ne kadar çok çalışılırsa onların gözüne girmek o kadar kolaydır.
Mesafeli görünseler de aslında çok sıcakkanlıdırlar.

BAŞAK'A AŞIKSANIZ
Aşkı mantık çerçevesinde yaşayan Başak burçları dürüstlüğü her şeyden önde tutar. Bu sebeple ona karşı dürüst olduğunuzu hissettirmeniz fazlasıyla dikkatini çekecektir.
Anlattığı konuların dikkatle dinlenmesi; düşüncelerine değer verilmesi karşısındaki insana bağlayıcı sebeplerdir. Sadelikten yanadır.
Fazla gösterişli şeylerden hoşlanmaz.
Birlikte olacağı kişilerden de aynı sadeliği bekler.

KISKANIRSA...
Bir şeyler yanlış gidiyorsa, enine boyuna düşünmek ister. Mantık onun için her zaman ön plandadır. Elinden geldiği kadar soğukkanlı davranmaya çalışır. Hatta bu durum ilgisizlik olarak dahi yorumlanabilir. Karşısındaki kişiyi anlamaya çalışırken zor sorular sorabilir.
Eleştiri okları sanıldığının aksine hiç de yumuşak değildir. Merak eden bir yapısı, birlikte olduğu kişiyi ajan gibi araştırmasına neden olur.

NEREDE RİSK ALIR?
Dikkat konusunda hassas Başakların risk alması için aşık olması gerekir. Gözünün kararmayacağını söyleyemem, nihayetinde Başak burcundan bahsediyoruz. 'Keşke' kelimesi belleklerinde olmalı çünkü bu yaz geçmişleriyle ilgili pişmanlık yaşayabilirler.
Mantığına uymayanı kabul etmeyen Başaklar, inandıkları uğruna elinden geleni yapar.
2017 yazında çok konuşulacak Başak burcu ünlüleri ise şöyle: Bergüzar Korel, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Pınar Altuğ.


ASTRO GÜNDEM
Dostluğu, sevgiyi, geleceği bir ekmekle bölüşenlerin gününe hoş geldiniz. Medyayı ve gazetecileri yakından ilgilendiren bugün, birçok kişi için bitmek bilmeyebilir. İletişim gezegeni Merkür'ün yaralarımızın temsilcisi Chrion ile 45'lik açı yapıyor olması da pişmiş aşa su katan konuşmalara şahitlik edeceğimizin habercisi. Günü karlı kapatanlar ise ekip ruhuna sahip olanlar olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA