Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlüler çocuk sahibi olacak!

'2017 yılı bitmeden biz daha neleri konuşuruz?' derseniz sizin için bugün yıldızlara yıldızlardan baktım. Evlilik tarihlerinden, yakın geleceklerini yorumladığım çiftlerin 2017 yılını bitirmeye niyeti olmadığını fark edeceksiniz. Her ne kadar bu yıl inancımızı kaybettiğimiz birçok şey duymuş, her köşede birilerinin ilişkisini çekiştirmiş olsak da bir yerlerde birbirlerine inanan insanlar olduğunu da gördük. 2017 yılının en iddialı günlerinde eş zamanlı çok şey duyacak ve yaşayacağız. En önemlisi de birçok kişinin çocuk sahibi olacağının haberini alacağız. Eğer çevrenizdeki sevdikleriniz veya siz, yıllarını incelediğim ünlülere yakın tarihlerde evlendiyseniz, 2018 yılı gelmeden sürprizlere hazır olun...
14 Mayıs 2016'da evlenen ve Türkiye'nin gözde çiftleri arasında yer alan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti para yıllarına giriş yaptılar. Bu da demektir ki önümüzdeki günlerde farklı projelerden en çok kazananların arasında yer alacaklar. Çift, evlendikleri yılın transitlerine göre 2018 yılının sonunda bebek haberleri ile gündeme gelmeden, aynı yılın Mayıs ayında evliliklerinde kara bulutlar dolaşıyor dedikoduları da dedikodudan ibaret olacak. Tabii Merkür retrosunda evlenmiş olan çift, en çok eleştiriye de 2017 yılının Aralık ayında maruz kalacak.
16 Temmuz 2011 yılında hayatlarını birleştiren Yaseminİzzet Özilhan çiftinin, evlilik tarihlerine göre 2017 yılı bitmeden çocuk sahibi olabilecekleri sadece konuşmalarda kalmayacak. Güneş'i Yengeç, Ay burcu Kova olan evlilik haritaları, yaşamlarında herkese dokunmaya çalışan bir çift olmaya çalıştıklarını işaret ediyor. Birbirlerinin alanlarından keyif alan ender çiftler arasında yer alan Özilhan çifti, 2017 yılının Aralık ayına kadar bebek haberleri ile sevdiklerini sevindirebilirler.
8 Temmuz 2016'da evlenen, düğünleriyle tüm gözleri üstlerine çeken Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti evlilik tarihine göre 2018 yılında bebek sahibi olacak çiftler arasında. 2018 yılı boyunca çok konuşulacak olan popüler çift, sadece projeleri ile değil aileleri ve yaşam tarzları ile de dikkat çekecek isimler arasında. Güneş'in, Venüs'ün, Merkür'ün evlendikleri gün Yengeç burcunda olması; sosyal, renkli ve gelecekte aynı projede yer alacakları günlerin de işaretçisi niteliğinde.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Plüton 120'liği, 2016 yılında el değiştiren kurum ve firmaları yeniden gündeme getirirken, devlet tarafından yeni yaptırımlara tabi tutabilir. Ayrıca yöneticilere ve ilişkilere dair alınan yeni kararlarla gündemin değişebileceğini de işaret ediyor. Eski siyasi liderlerin ve bakanların sağlık sorunları bugünden itibaren ayın konusu olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA