Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sahadaki derbi ringlere taşınacak!

Bugün Ay, Akrep burcunda hareket ederken gerçekleşecek olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi adeta takımların geleceğini belirleyecek. Sahaya, kazananından çok yapılanların konuşulacağı bir maç yansıyacak. 90 dakika sürecek maçın etkileri neredeyse 90 gün sürecek olup en çok konuşulanları arasında teknik direktörler yer alacak. Akşam saatlerinde oynanacak derbi, anın haritasını incelediğimde, derbinin ardından kulüp yöneticileri iddialı kararlarını hayata geçirmeye başlayacak. Güneş'in Terazi burcundan Akrep burcuna geçtiği gün gerçekleşecek olan derbi her iki spor kulübünü de oldukça yakından ilgilendiriyor. Özellikle 1984-1998 yılları arasında doğan bütün futbolcuların ani çıkışları, refleksleri ve tepkileri 7'den 70'e konuşulacak. Önümüzdeki 90 günün spor gündeminde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimindeki ani değişiklikler ve Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor yer alacak. Yılın başından bu yana her iki takımdaki belirsizliklere adeta ışık tutacak derbi, her şerde bir hayır vardır sözünü de hatırlatacak.
Gökyüzü bugünün büyük bir gün olduğunu vurgularken, önümüzdeki üç aylık süreçte bu iki büyük takımın kaderinin de değişeceğini işaret ediyor. Yönetiminden futbolcularına kadar A'dan Z'ye yaşanacak olan bu değişiklikler, futbol dünyasının farklı bir yüzünü de ortaya serecek. Bu derbiyi, soyunma odalarındaki sorunların da bir bir ortaya döküleceği günlerin başlangıcı olarak da görebilirsiniz.
Bu süreçte gökyüzünün merceği altına alacağı futbolcular ise şöyle: 1983 doğumlu Robin Van Persie yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, 1981 doğumlu Volkan Demirel gündem oluşturacak davranışlarda ve söylemlerde bulunacak. Maçta yaşanacak olaylar ise; maçın hakemi 1976 doğumlu Cüneyt Çakır'ı eleştirenler ve destekleyenler olarak sporseverleri ikiye bölecek.

ASTRO GÜNDEM
Ay, savaşçı gezegen Mars'a karşı gelirken hırslı insanlar yaptıklarıyla konuşuluyor. Gizli kamera kayıtları veya konuşmaları ifşa olan olana… Ayrıca sosyal medyaya ünlü isimlerin gizli yazışmaları, özel fotoğrafları sızabilir. Herkesin gergin olacağı bir gün yaşanırken öfke patlamalarının yeri ve statüsü de olmayacak. Aile ilişkilerinde iletişim pamuk ipliğine bağlı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA