BİG Chefs önderliğinde yürütülen ve Türk Eğitim Derneği (TED) Okulları'nda okuyan, ağırlıklı burslu öğrencilere hem teori hem de pratikte mutfağı ana hatlarıyla tanıtarak gastronomi kültürüne dair bilgiler vermeyi ve kariyer olarak mutfak sanatlarını seçmelerine teşvik etmeyi amaçlayan 'Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak' projesinin Akdeniz'deki durağı TED Mersin Koleji oldu. TED Mersin Koleji'nden ve TED Adana Bekir Sapmaz Yurdu'ndan seçilen 10 öğrenci gastronomi eğitimi alarak, ustalar eşliğinde birbirinden lezzetli yemekler pişirdi. Geleceğin şefleri başlangıç olarak Minestrone Çorbası, ana yemek olarak Risotto, tatlı olarak Brownie ve aperitif olarak Zeytinli Foccacio yaptı.