Adana'da Kaktüs ailesine yeni bir mekan daha katıldı. Ege mutfağını Çukurova'da buluşturan Kaktüs Balık, Seyhan Baraj Gölü'nün kıyısında muhteşem manzara eşliğinde lezzet ve sağlık kokan sofrasına sizleri davet ediyor. İşletmeciliğini Murat Özbakır'ın yaptığı mekan Adana'da balık sofra kültürüne yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor. Kalitenin yanı sıra uygun fiyat politikası ile Kaktüspark yanında hizmet veren Kaktüs Balık, İzmir'den özel olarak transfer ettiği şef Mehmet Yıldız ile harikalar yaratıyor. 500 kişilik açık kapalı alanı ile hizmet veren mekan balığın lezzetini müşterilerine sunmayı istiyor. Özbakır, Kaktüs güveni ve kalitesi altında hizmet veren yeni bir mekan olmaların rağmen büyük ilgi gördüklerini belirtti.
BİNBİR ÇEŞİT LEZZET
Yıllardır bu sektörün içerisinde yer alan Şef Mehmet Yıldız ise, "Burada her an Ege ve Akdeniz'in balıklarını ve ürünlerini günlük taze olarak sunuyoruz. Lagostan mercana, ahtapottan kalamara, barbundan karidese ve en önemlisi Ege topraklarından getirdiğimiz sınırsız meze çeşitlerimizle bu işte ne kadar iddialı olduğumuzu konuklarımıza göstermek istiyoruz" dedi. Yıldız, "Deniz mahsulleri salatası, balık çorbası, sebzeli balık kavurma, sütlü balık gibi zengin bir mönü ile Adanalıların vazgeçilmezi olacağız. Çukurova'da deniz ürünlerinin tadılmamış çeşitliliği ara sıcaklarda ve taze balıklarımızla balık severlerin yeni adresiyiz" diye konuştu. Kaktüs Balık hakkında bilgi almak ve rezervasyon için (322-239 55 34) numaralı telefonu arayabilirsiniz.