Adana'da
taze lezzetlerle fark yaratmak üzere yola çıkan Pakfırın'ın ilk mağazası, Pakyürek ve Uğurses ailelerinin ortak girişimiyle faaliyete geçti. Atatürk Caddesi'ndeki Ticaret Borsası'nın altında açılan Pakfırın, ilk günden damak tadına düşkün Adanalılar'ın akınına uğradı. Simitten pizzaya, ekmekten tatlıya kadar günlük tatların sunulduğu mekan beğeni topladı. Pakyürek ailesinin üretim tecrübesi ile Uğurses ailesinin perakende tecrübesini birleştiren Pakfırın, 2 bin metrekare üretim alanına sahip toplam 10 bin metrekarelik arsa üzerinde kuruldu. Hijyenik ortamda, soğuk zincire uyularak yapılan üretimin her aşamasında gıda güvenliği kontrol altında tutuluyor. Hiçbir koruyucu madde içermeyen lezzetlerle tüketiciyle buluşuyor. "Lezzeti dayanılmaz, tazeliği tartışılmaz" sloganıyla Adana'dan tüm yurda yayılmayı hedefleyen Pakfırın, lezzet standardizasyonu sayesinde üretim kapasitesi artsa dahi lezzetten asla taviz vermeyeceğini garanti ediyor.