Adana'da Pakyürek ve Uğurses ailelerinin ortak girişimiyle yola çıkan Pakfırın'ın ikinci mağazası faaliyete geçti. Atatürk Caddesi'nde açılan Pakfırın, ilk günden damak tadına düşkün Adanalıların akınına uğradı. Simitten pizzaya, ekmekten pastaya, sandviçten sıkmaya kadar günlük tatların sunulduğu mekan beğeni topladı.
LEZZETİ DAYANILMAZ
Pakyürek ailesinin üretim tecrübesi ile Uğurses ailesinin perakende tecrübesini birleştiren Pakfırın, 2 bin metrekare üretim alanına sahip toplam 10 bin metrekarelik arsa üzerinde kuruldu. Hijyenik ortamda, soğuk zincire uyularak yapılan üretimin her aşamasında gıda güvenliği kontrol altında tutuluyor. Ürünlerde hiçbir koruyucu madde kullanılmıyor. "Lezzeti dayanılmaz, tazeliği tartışılmaz" sloganıyla Adana'dan tüm yurda yayılmayı hedefleyen Pakfırın, lezzet standardizasyonu sayesinde üretim kapasitesi artsa dahi lezzetten asla taviz vermeyeceğini garanti etmekte.