X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Pakfırın Viyana'nın kapısına dayanacak
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Pakfırın Viyana'nın kapısına dayanacak

  • Giriş Tarihi: 3.6.2014

Adanalı Uğurses ve Pakyürek ailelerinin iş birliği ile kurulan ve farklı ürün yelpazesiyle dikkatleri çeken unlu mamuller zinciri Pakfırın'ın hedefinde Viyana'ya bile şube açmak var

Adana'da Uğurses ve Pakyürek ailesinin bir araya gelmesiyle geçtiğimiz yıl Ekim ayında yola çıkan unlu mamuller zinciri Pakfırın, şimdi 4'üncü şubeyi açma hazırlığında. Hollanda'dan Dubai'ye kadar birçok ülkeden franchising teklifleri alan Pakfırın şimdilik bölgede büyümeyi, ama uzun vadede Viyana kapılarına dayanmayı kendisine hedef seçmiş durumda.

200'DEN FAZLA ÜRÜN

Cumhuriyet Caddesi'ndeki 4'üncü şubesiyle birlikte ekspres mağazalar da açma hazırlığında olan Pakfırın, kalite, fiyat dengesi, yüksek hijyen hassasiyeti, 200'e yakın ürün çeşidi ve mağazalarının şık tasarımıyla öne çıkıyor. Pakfırın, şu anda 2 bin metrekarelik modern üretim tesisi ve keyifli vakit geçirme şansı da veren üç mağazayla hizmet veriyor.

KADROSU ÇOK GÜÇLÜ

Levent ve Cenk Uğurses ile Behiç ve Selami Pakyürek'ten oluşan yönetici kadrosu yaptıkları işin önemini kavramış isimler. Bünyesinde şu anda 116 kişi çalıştıran Pakfırın yakın gelecekte bu sayıyı hızla artıracak. Karataş Yolu üzerindeki üretim tesislerinde, sektörün en ileri teknolojisi makine ve fırınlar kullanılıyor. Hijyen kurallarının çok sıkı olduğu tesisin işletme müdürlüğünü Adnan Kızıl, üretim şefliğini ise Dubai ve Fransa deneyimiyle Senem Karaöğen yürütüyor. Pakfırın'ın üretim aşamasında, özellikle tereyağı ve un gibi temel ürünler, her çeşit unlu mamul için özel olarak alınıyor. Çavdar ekmeği ve tam buğday ekmeğinin unu, Ankara'daki bir taş değirmenden geliyor. Pakfırın, pizza, sandviç, ev yapımı limonata, tam tahıllı simit ve mono pastalarda çok iddialı. Simit, poğaça, sıkma, köy ekmeği, akide şekeri, kandil simidi gibi yerel lezzetlere özel önem veren Pakfırın, kısa süre önce dondurmayı da sunmaya başladı. Maraş dondurması ve İtalyan dondurması arası ürün şimdiden büyük ilgi gördü. Pakfırın uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Pakfırın'da simit ve mini ekler 75 kuruş, mini poğaça 50 kuruşa satılıyor.

YATIRIMCININ İLGİSİNİ ÇEKTİ
Hollanda, Dubai, Irak, KKTC ve Yunanistan gibi birçok ülkeden franchising teklifi alan firma, şimdilik bunları bekletiyor. Çünkü öncelikli hedef, sağlam adımlarla ve özellikle Kuzey Adana'dan başlayarak Çukurova'da ve Türkiye'de büyümek. Uğurses ve Pakyürek ailesinin uzun vadeli hedefi ise Viyana'ya kadar uzanıp şubeleşmek.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.