Adana'da
taze lezzetlerle fark yaratmak üzere Pakyürek ve Uğurses ailelerinin ortak girişimiyle yola çıkan Pakfırın'ın beşinci mağazası faaliyete geçti. Baraj Yolu'nda açılan Pakfırın, ilk günden damak tadına düşkün Adanalıların akınına uğradı. Simitten pizzaya, ekmekten pastaya, sandviçten sıkmaya kadar günlük tatların sunulduğu mekan beğeni topladı. Pakyürek ailesinin üretim tecrübesi ile Uğurses ailesinin perakende tecrübesini birleştiren Pakfırın, 2 bin metrekare üretim alanına sahip toplam 10 bin metrekarelik arsa üzerinde kuruldu. Hijyenik ortamda, soğuk zincire uyularak yapılan üretimin her aşamasında gıda güvenliği kontrol altında tutulmakta. Hiçbir koruyucu madde içermeyen lezzetler tüketiciyle buluşmakta. "Lezzeti dayanılmaz, tazeliği tartışılmaz" sloganıyla Adana'dan tüm yurda yayılmayı hedefleyen Pakfırın, lezzet standardizasyonu sayesinde üretim kapasitesi artsa dahi lezzetten asla taviz vermeyeceğini garanti ediyor.