1990
yılında Ahmet Altunkaynak'ın kuruculuğunu yaptığı, daha sonra oğlu Aziz Altunkaynak'ın işletme sahipliği üstlendiği Atabey İskender, döneri Adanalılara sevdirmeyi başardı. 22 yıldır kaliteden ödün vermediklerini belirten Altunkaynak, "Yenilikçi, etinden tereyağına kadar her şeyin özel olarak hazırlandığı Atabey İskender olarak kebap şehri Adana'ya iskenderi sevdirdik" dedi.
YOĞURDU VE TEREYAĞI ÖZEL
Atabey İskender'in bu istikrarını belli bir kaliteye ve fiyatına bağlayan Aziz Altunkaynak, iskenderin sadece etten ibaret olmadığını dile getirirken, "Yoğurdunu Bursa'dan, tereyağını ise Trabzon'dan özel olarak getirtiyoruz. Bu bütünlükle Bursa iskenderi ortaya çıkıyor" dedi. Artık birçok yerde hazır dönerlerin iskender olarak servis edildiğini belirten Altunkaynak, "Bizim lezzetimiz doğal" dedi.
ETLER ÖZEL KESİM
Etleri kendi bünyelerinde özel olarak hazırladığını ve meşe kömüründe adette nar gibi pişirim yapıldığını söyleyen Altunkaynak, "Önerimiz kendinizi evinizde hissedeceğiniz, Seyhan Belediyesi'nin sağlığa uygun ve güvenilir gıda satan iş yerlerine verdiği Çağdaş İşletme Projesi belgesine sahip Atabey İskender'de bu lezzeti tatmanız" diye konuştu.