Uzun yıllar İngiltere ve İskoçya'da kebapçılık yapan Hasan Gündoğdu, baba ocağı Adana'ya döndü. Adnan Menderes Bulvarı'nda Etci Ocakbaşı ve Altun Balık adında iki işletmeyi hizmete açan Hasan Gündoğdu, "Yıllardan beri İngiltere ve İskoçya'da Avrupalılara kebabımızı tattırdım. Adana kebabını yemeyen kalmadı oralarda. Şimdi memleketime döndüm ve işletmeciliğe burada devam etmeye karar verdim. Herkesi et ve balık restoranımıza bekliyoruz" dedi.
35 YILIK DENEYİM
Modern ve çağdaş bir anlayışla hizmete açılan Etci Ocakbaşı ve Altun Balık'ta bugüne kadar tadılmayan lezzetleri sunmaya gayret göstereceklerini söyleyen Hasan Gündoğdu, "400 kişilik restoranımızın 250 kişilik bölümünü deniz ürünleri sevenlere, 150 kişilik bölümünü ise kebapseverlere ayırdık. 35 yıllık mesleki bilgilerimizi, lezzetlerimizi hemşerilerime sunmak istiyorum. Seyhan Baraj Gölü'nün eşsiz manzarası eşliğinde konuklarımızı ağırlamak istiyoruz" diye konuştu.