Sheraton Adana, bu yıl Ramazan sofrasını sıcacık pideleri, lezzetli iftariyelikleri, dumanı tüten leziz çorbaları, birbirinden lezzetli ana yemekleri, zeytinyağlıları ve çeşit çeşit börek ve pideleriyle konuklarını ağırlamaya hazır. İştahla yenilen yemeğin ardından servis edilen tatlılar ise hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.
OSMANLI VE ANADOLU MUTFAĞI
Executive Şefi Sedat Köseoğlu tarafından hazırlanan Ramazan lezzetleri haftanın her günü farklı tatlardan ve alternatiflerden oluşuyor. Osmanlı ve Anadolu mutfağının geleneksel tatlarını eşsiz menüsünde bir araya getiren Sheraton Adana'da, humustan babagannuşa, yaprak sarmadan çerkez tavuğa, kuzu tandırdan orman kebabına varıncaya kadar bin bir çeşit lezzet sizleri bekliyor.
GÜL KOKULU GÜLLAÇ
Ramazan coşkusunu açık büfe lezzetleriyle yaşamak isteyenlere alternatif yaratan Sheraton Adana, ev yemekleri köşesinde ise ıspanaklı somosa böreği, içli köfte, Kayseri mantısı, kuzu etli bamya, güveç, et döner seçeneğini beğenilere sunuyor. Tatlı çeşitlerinde ise gül kokulu güllaç, fıstıklı irmik tatlısı, baklava, kabak tatlısı ilk sırada yer alıyor. Sheraton Adana'da sevdikleriyle iftar sofrasında buluşmak isteyenlere La Spezia Restaurant'ta kişi başı 85 TL'ye zengin bir sofra sunuluyor.