Biber cebi değil ağızları yakacak

Giriş Tarihi: 13.10.2015
Biber cebi değil ağızları yakacak
Uzun yıllardır Kahramanmaraş'ta ekimi yapıldığı için kentin adıyla anılan Maraş Biberi, mutfakların vazgeçilmezleri arasındaki yerini koruyor. Türk yemek kültürünün önemli ürünlerinden Maraş Biberi'nin, yaklaşık 6 aylık zorlu süreci tamamlandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, bu yıl üretilen biberin kalitesiyle ağızları yakacağını, ancak fiyatıyla cepleri yakmayacağını söyledi. Emiralioğlu, Maraş Biberi'nin dünyada bir marka olduğunu vurguladı. Emiralioğlu, kentte 15 bin dekar alanda Maraş Biberi üretimi yapıldığını belirterek, biberde rekoltenin 30 bin ton olduğunu söyledi.
ARKADAŞINA GÖNDER
Biber cebi değil ağızları yakacak
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz