Tarihi ortaçağa uzanan, yıllar sonra 1950'de yeniden kurulan ve ortak ilgi alanı yemek sevgisi üzerine kurulu, erkek üyelerinin 'şövalye' olarak adlandırıldığı Chaine Des Rotisseurs üyelerinin katılımı ile gerçekleşen yemeğe, Chaine Des Rotisseurs Çukurova Yönetim Kurulu Başkanı İlter Varinli ve Sheraton Adana Otel Genel Müdürü Şenda Barreto Gomez ev sahipliği yaptı. Villa Mare Restoran'da düzenlenen akşam yemeğinde konuklar, Executive Chef Sedat Köseoğlu ve ekibi tarafından çok özel bir menü ve şaraplarla ağırlandı.
LEZİZ YEMEKLERİ TATTI
Klasik Fransız Mutfağı ve Michelin Star markalı olarak hazırlanan menüde 7 ayrı sunum gerçekleşti. Belçika'dan özel getirtilen taze istiridye ile açılış yapılan yemek, Ördek duo'su ve avokado ve mango ile hazırlanan özel bir tatlı ile tatlandırıldı. Chaine des Rotisseurs derneği üyeleri birbirinden leziz yemekleri tadarken bir yandan da kendilerine yapılan bu özel yemeklerin içeriklerini dinledi. Bu özel geceyi hazırlayan Executive Chef Sedat Köseoğlu, Genel Müdür Şenda Barreto Gomez, Yiyecek ve İçecek Direktörü Ahmet Bakay, mutfak ve servis ekibi tebrikleri kabul etti.