Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Ünü kent sınırlarını aştı

Giriş Tarihi: 12.3.2016 12:24 Güncelleme Tarihi: 12.3.2016 13:16
Ünü kent sınırlarını aştı

Bursa'da seyyar köfteci 'nın, dana, koyun ve kuzu kıymalarını karıştırarak çeşitli baharatlar, salça, tereyağ ve yeşilliklerle lezzetlendirdiği el büyüklüğündeki köftelerinden tatmak için şehir dışından bile müşteri geliyor.

Bursa'da, 34 yıldır köftecilik yapan 'nın, dana, koyun ve kuzu kıymalarını karıştırarak çeşitli baharatlarla lezzetlendirdiği ve seyyar tezgahında pişirdiği el büyüklüğündeki köfteler ülkenin dört bir yanından müşteri çekiyor.

Sertkaya, yaptığı açıklamada, 34 yıldır köftelerini, dana, koyun ve kuzu kıymasını karıştırarak özenle hazırladığını söyledi.

Köftenin iyi yoğrulmasının önemine dikkati çeken Sertkaya, lezzetinin buna bağlı olduğunu belirtti.İyice yoğurduğu köftelere müşterinin isteğine bağlı baharat kattığını ve garnitür olarak da arzuya göre tereyağ, salça ve her türlü yeşilliği kullandığını anlatan Sertkaya, köfteleri doğal yöntemle müşterilerinin gözü önünde hazırladığını dile getirdi.

Hazırladığı köftede katkı maddesi bulunmadığını ifade eden Sertkaya, "Köfteleri insanların gözü önünde hazırlıyorum ve ne yediklerini görüyorlar. Bir kere tadan mutlaka yine geliyor. Köftemi yemek için farklı şehirlerden gelen insanlar dahi oluyor" diye konuştu.

ARKADAŞINA GÖNDER
Ünü kent sınırlarını aştı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz