X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER TÜYAP Kitap Fuarına aşure lezzetiyle damga vurdu
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

TÜYAP Kitap Fuarına lezzetiyle damga vurdu

  • Giriş Tarihi: 10.11.2015 10:20
TÜYAP Kitap Fuarına aşure lezzetiyle damga vurdu
TÜYAP Kitap Fuarına aşure lezzetiyle damga vurdu

, dünyaca ünlü şef 'un yaptığı mutfak şov ile lezzet dolu anlara sahne oldu. Kaynak Yayınları'ndan çıkan 'İlk Dönem ' kitabının tanıtımını lezzet şölenine dönüştüren ünlü şef Ömür Akkor, İslam sofrasının en önemli örneklerinden olan yapımı ile ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

Gourmand Cookbook Awards yarışmasında beş kitabı ödüle layık görülen şef Ömür Akkor, kitapseverler ve yemeğe ilgisi olanlar tarafından büyük bir ilgiliyle karşılandı. Akkor, bütün hayatını neredeyse yemek yemeden geçiren, 3 ay mutfağında ateş yanmamış, bazen sadece hurmayla, bazense su içerek karnını doyurmuş bir Peygamberin düsturundan yola çıkarak hazırladığı 'İlk Dönem İslam Sofrası' kitabının tanıtımından sonra mutfak şovunda hazırladığı aşuresi ile damaklarda unutulamayacak bir tat bıraktı.

34. İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı, 15 Kasıma kadar ziyaret edilebilir.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.