Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

1 günlük ex eşini mahkum ettirdi!

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan manken Özge Ulusoy ile yapımcı Ferruh Taşdemir, Haziran 2010'da yıldırım nikahıyla evlenmişti.
Ancak çiftin evliliği de başladığı gibi, yıldırım hızıyla 24 saatte bitmişti! Çiftin bir gün süren evliliğinin bitişi de pek şık olmamış; "Çok büyük hata yaptım, benimki aptallıktı, o kadar üzgünüm ki; anlatamam" diyen Özge Ulusoy, soluğu mahkemede almıştı! Ulusoy, 24 saatlik eşi Ferruh Taşdemir'e; darp, hakaret ve tehdit davaları açmıştı.

2 AY 5 GÜN HAPİS CEZASI ALDI
Önceki gün yapılan duruşmada; mahkeme, dokuz aydan dört yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Taşdemir için kararını açıkladı.
Dava; Taşdemir'in, kendisine yöneltilen beş ayrı suçlamanın her birinden ayrı ayrı cezalandırılması ile sonuçlandı. Taşdemir, iki ay, beş gün hapis ve 1500 lira para cezasına çarptırıldı ama bu ilk sabıkası olduğu için cezası beş yıl süreyle ertelendi. Keşke evlilikler, mahkeme koridorlarına taşınmadan, başladığı gibi medenice bitebilse!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA