Bodrum; hem ünlü adresleri, hem de kapılarını yeni açan mekanlarıyla son yılların en popüler yazını yaşıyor. Peki Bodrum'da bu yaz ne yapmalı, nereye gitmeli, ne yemeli? Mekanlarda ne gibi yenilikler, değişiklikler var? Yolunuz Bodrum'a düşmeden önce, Türkiye'nin en gözde tatil beldesinde neler olup bittiğine bir göz atın. İşte popüler mekanların işletmecilerinden Bodrum'daki son durum...
ERSİN SÜZER (Kuum Hotel&SPA)
"Yaza
hem plajımızı, hem de SPA'mızı yenileyerek girdik. 2 bin metrekarelik plajımız baştan sona yenilendi. Hafta sonları DJ Suat Ateşdağlı ile birlikte partiler düzenliyoruz. Bu sene yenilenen mutfağımızla steak konusunda iddialıyız. Etlerimizin tümünü Balıkesir'den getiriyoruz."
BÜLENT ILGAZ (Dolce&Agency)
"Bu
yıl pastane zinciri Dolce ile işbirliği yaptık ve Palmarina'da hizmete hazırız. Artık insanlar tatilden; güzel yemek, güzel içecek ve güzel müzik bekliyor. Samimi, sıcak ve kendilerini rahat hissettikleri mekanlarda vakit geçirmekten keyif alıyorlar. Bizim de önem verdiğimiz nokta bu."
YÜKSEL YILAN (Sess Bar)
"Ses
olarak bu yıl Bodrum'da daha tecrübeliyiz. Sezon bizim için planladığımız gibi gidiyor. Türkbükü de geçen seneden daha aktif başladı sezona. DJ'imiz Can Parlak çok iyi bir şarkı listesi hazırladı. 90'ların bazı popüler şarkılarını, akşam üzeri daha erken saatlerde çalmaya başladık."
ERKAN ÜNAL (Moon Beach)
"İki yıldır Bodrum'da hizmet veren Moon Beach, bu yaz Gündoğan'daki Casa Costa Boutique Hotel'in plajına taşındı. Gündüz ve gece için iki farklı mönümüz var. Bu yaz misafirlerimiz en çok organik ürünlerle hazırlanmış yiyecekleri ve Ege'ye özgü lezzetleri tercih ediyor."
ÖNDER BEKENSİR (Billionaire Club-Palmarina)
"Bodrum, bu yıl yine tatil beldelerinin en iyisi olacak. Dünya markaları bir bir Bodrum'a geliyor. Billionaire Club ve Cipriani'den sonra Nobu da Palmarina'nın gözdesi olacak. Billionaire Club bir dünya markası ve bunu her geçen yaz kendisine bir şeyler katarak gösteriyor. Yurt dışından gelen dans şovu ekibimiz çok beğeniliyor. Geçen sene de Palmalife Resort Hotel'de yer alan Palmabeach'i işletmeye başlamıştım. Kum plajımız Maldivler'e benzetiliyor. Cuma ve cumartesileri yaptığımız happy hour'lar da çok seviliyor."
CENK ÖZTANIK (Avantgarde Hotel-Yalıkavak)
"Bu
yıl lounge alanımıza zengin bir kütüphane kurduk. Ace Restaurant&Lounge'da; deniz mahsullerinden et ızgaralara kadar uzanan zengin bir yelpazemiz var. Kumsal düğünleri ve davetlere de ev sahipliği yapıyoruz. Bodrum'da SPA ve Türk hamamı konusunda da iddialıyız."
HAMDİ İŞPİR (Arnavutköy Balıkçısı)
"Bu
sezon Sess Bar'ın plajında hizmet veriyoruz. Balıklarımızı Bodrum'un yerlilerinden alıyoruz. Bu sezon en çok lagos, ahtapot ve levrek tüketiliyor. Eski Bodrum mutfağına uygun kalamar ve yağda karides de tercih ediliyor. Müzikte trend ise; 90'lı yılların romantik şarkıları..."
ERGUN YILDIZ (Maki Otel)
"Otelimiz
bu yaz baştan sona yenilendi. Restoranımız, İstanbul'un bu yılki en popüler mekanlarından Flamingo'nun yaratıcısı Emre Şen'e emanet. Gece kulübü kısmında ise Tolga Sezgin ve Can Soylu'nun ortağı olduğu Pop var. Pop'un gündüzleri düzenlediği plaj partileri de çok beğeniliyor. Türkbükü'nün en uzun iskelesine sahibiz. Plajda; lahmacundan ev yapımı makarnalara ve burrata'lara kadar zengin bir mönü sunuyoruz."