Menüde kaburga dolması, saç tava ve tandır, patlıcan kebap ve mumbar dolması ile sınırlı. Her seye ragmen baska ne var diyebilirsiniz. Içli köfteyi de menüye sizin için ilave ediyorum. Baska bir sey beklemeyin derim. Çünkü
Kaburgacı Mehmet Usta bir elin sayısını geçmeyen lezzetlerinde o kadar iddialı ki, baska çesit bulundurmaya ihtiyaç duymuyor.
Mehmet Usta'nın mekanın da masaya oturmanızla birlikte salata, yayık ayranı, su ve bostana salatası masanıza hiç sorulmadan geliyor. Ben bol köpüklü ayrana bayıldım. Hem içiyor hem de kasıklıyorsunuz. Farklı ve ilginç uygulama. Salata ise yemekle tezat olusturmayacak tat ve kıvamda insanın yedikçe yiyesi geliyor. Kaburga dolmasında pilav etin içinde özel bir yöntemle pisiriliyor. Bu yemek Diyarbakır'da daha çok dügünlerde ve evlerde özel misafirler için yapılan özel bir lezzet. Mehmet Usta bu lezzet konusunda o kadar iddialı ki kaburga dolması için illa Diyarbakır'a gitmeye gerek olmadıgını, yolu Istanbul Maltepe ve Acıbadem'den geçmenin yeterli oldugunu söylüyor. Zaten isletmeye giren her müsteri ile Mehmet Usta birebir ilgileniyor. Yemegi yapan da o. Sunumunu yapan da. Pilav üstünde kaburga dolması masaya getirildiginde etin kemikten ayrılması ve pilavın üzerine yayılması islemini Mehmet Usta el çabuklugu ile hallediveriyor. Bizim oranın kuzuları bildigimiz tuz yedirilerek beslenir. Bu nedenle eti hem lezzetli hem de biraz tuzludur.