Mövenpick Hotel Istanbul, İtalyan başaşçı Giovanni Terracciano ile yemek kitabı ve gastronomi kültürü yazarlarını 11 Kasım'da bir araya getiriyor. Yazarların kendi yemek kitaplarından favori bir lezzeti hazırlayacakları Giovanni ve Arkadaşları mönüsü, konukları bir lezzet serüvenine çıkaracak. Etkinlikte; Başaşçı Terracciano'nun yanı sıra 'Alkali Diyet' kitabının yazarı Dr. Ayşegül Çoruhlu, 'Tatlı Sırlar' kitabını yazan Bengi Kurtcebe, 'Ekmek Bir Tutkudur' kitabı ile Yrd. Doç. Dr. Dilistan Shipman, 'Açık Mutfak' ile Ece Zaim, 'Alkali Raw Tarifler' ile Elçin Oflaz, 'Şeflerin Mutfağı' ile Eyüp Kemal Sevinç ve 'Dilim Gülümsüyo!' kitabı ile Hülya Ekşigil; Azzur Restaurant'ta özel tariflerini sunacak.