Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eğitime destek için bir araya geldiler

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan Berrin Yoleri, yine muhteşem bir proje için kollarını sıvamış. Bu proje; 20'nci yılını kutlayan Seranit Yapı Grubu'nun maddi desteğiyle hayata geçecek.
Yoleri ile Seranit, 'Geleceğin Mimarları' adlı bir proje başlatmış. Aralarında Melkan Tabanlıoğlu, Mustafa Toner, Gökhan Avcıoğlu, Eren Yorulmazer, Hakan Ezer ve Dara Kırmızıtoprak'ın olduğu altı ünlü mimar; Seranit ve Serra ürünleri ile farklı tasarımlara imza atacak.
Aliye Simavi, Derin Mermerci, Bettina Machler, Murat Tabanlıoğlu ve Ruken Mızraklı da, ünlü mimarın partnerleri olacak.
Ortaya çok güzel eserlerin çıkacağını düşündüğüm bu projenin amacı da çok güzel. Proje sayesinde, mimarlık bölümünü kazanan ve ihtiyacı olan tam 200 üniversite öğrencisinin bir yıllık eğitim masraflarını Seranit karşılayacak.

DÖRT YIL SÜRECEK
Üstelik bu proje; her yıl farklı altı hayırsever mimar ve partnerleriyle tam dört yıl boyunca sürdürülecek. Seranit, 200 öğrencinin eğitim masraflarını birinci sınıftan mezun olacakları dördüncü sınıfa kadar karşılamaya devam edecek. Ünlü mimarların büyük heyecanla destek verdikleri bu proje için Seranit ve Serra ürünleri ile hazırladıkları tasarımlar; Seranit Yapı Grubu'nun 20'nci yılı kutlaması kapsamında, 18 Mart'ta, Esma Sultan'da sergilenecek. Emeği geçen herkesin eline sağlık; özellikle Seranit Yapı Grubu'na bravo. Böyle duyarlı 15-
20 şirketimiz daha olsa, eğitim seviyemiz tavan yapar herhalde.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA