MALZEMELER
600 gr. biftek
1adet soğan
100 gr. brokoli
2 adet taze soğan
1/2 demet maydanoz
1 çay bardağı kıyılmış ceviz
3 çorba kaşığı galeta unu
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet kereviz
4 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Kekik
Kimyon
Biftekleri baharatlar ve zeytinyağıyla ovup 10 dakika dinlendirin. Soğanı tereyağında kavurun. Kıyılmış maydanoz, ceviz, brokoli, taze soğanı ekleyip beş dakika kadar pişirip ocaktan alın ve galeta unu ilave edin. En son rendelenmiş sarımsak ve kerevizi de ekleyip güzelce karıştırın. Harcı etin üzerine yaydıktan sonra rulo şeklinde sarın. Önceden ısıtılmış 180 derecede, 45-50 dakika kadar pişirin.
Fındıklı tart
MALZEMELER
1 adet yumurta
1 çorba kaşığı şeker
3 çorba kaşığı tereyağı
1 paket vanilya
2 su bardağı un
İçi için:
1 su bardağı kıyılmış fındık
1 çay bardağı şeker
2 adet yumurta akı