Sucuğu kıyın ve derin bir kaba alın. Kabağı ve patatesi ayrı kaplara rendeleyip suyunu sıktıktan sonra sucuğun içine katın. Yumurta, un, kıyılmış
taze soğan, maydanoz, dereotu, tuz ve karabiberi ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın. Karışımdan birer çorba kaşığı alıp kızdırılmış sıvı yağda kızartın.
MALZEMELER
100 gr. sucuk
4 adet orta boy kabak
1 adet büyük boy patates
2 adet yumurta
3-4 çorba kaşığı un
3 dal taze soğan
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
Tuz
Karabiber
Kestaneli sufle
Yumurtaları şekerle çırpıp üzerine çiğ kremayla tereyağını ekleyin. Kebap yaptığınız kestaneleri küçük küçük kesip üzerine ilave edin. Un, vanilya ve kabartma tozunu da koyup karıştırın. Harcı, yağlanmış sufle kalıplarına bölüştürün. Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 35 dakika pişirin.
MALZEMELER
200 gr. kestane
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
200 gr. çiğ krema
2 çorba kaşığı tereyağı l1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2.5 su bardağı un