Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yazar Tezman'dan kitap daveti

Tezman Holding'in patronu Erol Tezman'ın eşi Tilda Tezman da yazar oldu. 40 yıldır tiyatronun içinde olduğunu öğrendiğim Tilda Hanım, 'Oyun Name' adlı tiyatro içerikli kitabını bir davetle tanıttı

Cemiyet hayatının 'kitaplı' isimlerine Tilda Tezman da katıldı. Tezman Holding'in patronu Erol Tezman'ın eşi Tilda Hanım, yedi yıl boyunca Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde izlediği tiyatro oyunlarından edindiği birikimi 'Oyun Name' adıyla kitaplaştırdı. Tilda Hanım, 'yazar' sıfatıyla bir davet verdi ve kitabını dostlarına tanıttı. Tilda Hanım'ın Salt Galata'daki kitap tanıtım davetine, eşi, oğulları ve gelinleri ile birlikte iş ve cemiyet hayatından yakın dostları katıldı.

BİRÇOK OYUNDA SANAT YÖNETMENLİĞİ YAPMIŞ
'Oyun Name' sayesinde Tilda Tezman'ın 40 yıldır tiyatronun içinde olduğunu, hatta birçok önemli oyunda sanat yönetmenliği yaptığını da öğrendim. Erol Tezman, eşinin bu yönünü çok az kişinin bildiğini çünkü Tilda Hanım'ın ön planda olmayı sevmediğini söyledi. Davetlileriyle tek tek ilgilenen ve geldikleri için hepsine teşekkür eden Tilda Hanım, kitabı ve içeriğiyle ilgili bilgi de verdi. Daha sonra davetliler, Tilda Hanım'a kitabını imzalattı. Tezman Ailesi ve dostlarını bir araya getiren 'Oyun Name' raflarda yerini aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA