Kasapların tercihi Bursa bıçağı oldu

Giriş Tarihi: 28.9.2014
Kurban Bayramı öncesinde dayanıklılığı ve keskinliğiyle ünlü büyük ilgi görüyor. Kentte bıçak üreten bir firmanın sahibi olan İsmail Güler, bayram öncesi taleplerin yoğunluğundan memnun olduklarını ve yaklaşık 3 aydır siparişleri karşılamak için çalıştıklarını söyledi. Tamamen el yapımı olan Bursa işi bıçakların 72 ayrı işlemden geçtiğini belirten Güler, iyi kullanılması halinde bu ürünlerin 20-30 yıl dayanabileceğini anlattı. Güler, 20 yıl önce sattıkları bıçakları bileyi için getiren müşterileri bulunduğunu aktararak, "Elleri yormaması, hayvana eziyet edilmemesi gibi özellikleriyle kasaplar ve vatandaşlar, kesim işleminde Bursa bıçağı kullanmayı uygun buluyor" dedi. Plastik saplı bıçakların uzun ömürlü olduğunu dile getiren Güler, hijyen ve görünüş bakımından sapı ahşap olanların daha fazla rağbet gördüğünü bildirdi. Güler her yıl yeni tasarımlarla müşterilerine hizmet verdiklerini ifade etti.
ARKADAŞINA GÖNDER
Kasapların tercihi Bursa bıçağı oldu
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz