Börek, tatlı ve unlu mamulleri ile herkesin beğenisini kazanan ve vazgeçilmez bir damak zevkine dönüşen Egebörek, İzmir'in her yerine sağladığı ücretsiz servis ağı ile tüm şehirde tanınan ve aranılan lezzet haline geldi Bornova Doğanlar'da bulunan 3 katlı fabrikasında üretim faaliyetlerine devam eden firma, birbirinden lezzetli ürünleriyle İzmir'in yanısıra tüm Ege'de adını duyurmaya devam ediyor. Ege Bölgesi'nde satış ağını arttırmak adına Aydın, Nazilli, Tire, Salihli ve Turgutlu'da satış noktaları oluşturduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suat Sercan, "Sektörde faaliyet gösteren diğer firmalarla karıştırılmamak için Egebörek markasını kullanmaya başladık. Geçtiğimiz yıl taşındığımız yeni tesisimiz ile daha hijyenik ve sağlıklı hizmet veriyoruz. Merkezi bir yerde olduğumuz için müşteri sayımız arttı" şeklinde konuştu. Hijyen ve kalitenin ön planda oluşunu ISO 22000, ISO 9001 ve HACCP belgeleriyle de kanıtlayan Egebörek günlük 1500 tepsi börek ve baklava üretim kapasitesine sahip. Sadeyağı Urfa'dan, fıstığı Gaziantep'ten cevizi ise Tokat Niksar'dan getirten firma yetkilileri ürünlerindeki lezzetin hammadde kalitesinden ve bayanların ellerinden geldiğini bildiriyor.
ÜCRETSİZ SERVİS
İzmir'de ilk kez kendilerinin başlattıkları tepsiyle evlere ücretsiz servis hizmetini bugün de devam ettirdiklerini dile getiren Sercan, "İzmir'in her noktasına özel kutuları içerisinde ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Telefonla gelen siparişleri gerek ev olsun gerek işyeri olsun hiçbir ücret almadan verilen saat aralığında zamanında teslim ediyoruz" dedi.