Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bırakmıyorlar ki bıraksın!

Aziz Yıldırım, Mayıs kongresinde oy isterken, mahkeme kararını tarih gösterip, "Karar verdikleri anda kongre kararı alacağım ve bırakacağım" dedi. Sonra röportajlar yaptı, ailesini ihmal ettiğinden, küçük kızı ile vakit geçiremediğinden dert yandı. Mahkeme sürecinin üstünde yarattığı yıpranmaya dikkat çekti ve kendisine vakit ayırmak istediğini söyledi.
17 yılını, hayatının önemli bir bölümünü Fenerbahçe için yaşamıştı. Şimdi kendisi için zaman istiyordu. Bu evrende gittiği zaman geri gelmeyen tek şeyin peşine düştü; zamanın.
Bu kadar net konuşmasına, kongre üyelerini de bu şarta bağlamasına rağmen, halen seçim kararını açıklamadı. Çünkü bırakmıyorlar, açıklasın. 17 yıl içinde etrafında bir ekip oluştu. Bu ekip Aziz Yıldırım'ın ve Fenerbahçe'nin gücünü, sağladığı avantajları, en önemlisi statüsünü çok güzel kullandı.
Aziz Başkan gittiğinde, onlar da gidecekler. "Daha yapılacak işler var" diyerek Aziz Yıldırım'ın kararlılığını yumuşatmanın peşindeler. Halbuki laf ağızdan çıkar. Aziz Yıldırım kongre üyelerinden mahkeme etabı için destek istedi, bu süre de kendisine verildi. Başkanlığı bırakacağı zamanı seçebilir elbette. Sezon sonu fikri var ortada. Yönetime talip olacakların da hazırlanması ve proje üretmesi için de süre gerekiyor.
Aziz Yıldırım'a düşen, ilk yönetim kurulu toplantısında, Mayıs ayındaki kongrenin tarihini belirlemek ve bunu hemen açıklamaktır. Belki o gün yeniden aday olur, bilemem. Ama sözünün ve duruşunun arkasında durarak, Fenerbahçe'nin dinamiklerine yol açmalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA